Zoekknop
Nederlandse vlagItaliaanse vlag

SunDisc special ‘Groene Zaken’

SunDisc special ‘Groene Zaken’

Het was begin 2018 toen Siebe Zwerver,van ‘Groene Zaken’, contact met ons zocht. De vraag was of ik een stukje wilde schrijven voor hun online blad. Omdat wij producent zijn van zwembadverwarming op zonne-energie, was dit geen moeilijk antwoord. Hoe groen wil je het…

We kwamen al snel tot de conclusie dat er veel raakvlakken waren. Immers duurzaam is tegenwoordig het nieuwe groen. We moeten naar een betere samenleving. Van het gas af en beter omgaan met moeder Aarde. Die ook nog eens een probleem heeft met overvolle ‘plastic soep’ zeeën. De SunDisc collector is 100% recyclebaar en kan dus uiteindelijk, ooit ergens in de tijd, terug naar SunDisc. Om dan, na vele jaren wellicht opnieuw te worden voorzien van een nieuwe buis. Zo proberen wij verantwoord om te gaan met een nieuwe duurzame wereld.

Voorlopig liggen onze eerste projecten al 30 jaar bij heel veel zwembaden. We verwachten niet dat deze binnenkort al terug zullen komen voor een face-lift.

Vergelijkingen met andere producten

Op andere plekken op onze website kunt u niet alleen onze producten zien, ook de techniek erachter. Daarnaast zult u makkelijker een vergelijkingen kunnen maken.  Bijvoorbeeld kiest u voor zonnecollectoren, een warmtepomp of pv collectoren. Een warmtepomp is duur in aanschaf en de energie kosten kunnen hoog oplopen. In vergelijking met deze panelen, is er een ruwe rekensom: in plaats van van 1 collector van SunDisc heeft u 11 van deze panelen nodig.

Ach, ons stukje voor ‘Groen Zaken’ waarin wij ons voorstellen en ons product omschrijven, was zo gepiept. Siebe heeft er een mooie lay-out van gemaakt, dankjewel Siebe.

SunDisc staat de hele maand februari als special in de online versie van Groene Zaken ‘uitgelicht’.  Het volgende half jaar daarna ook nog onder het kopje ‘Zakendeal’. U kunt dit lezen  onder de volgende link:
https://www.groenezaken.com/groenezakendeals/zonnecollectoren-systeem-speciaal-voor-zwembaden

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk kunt gebruiken. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Lees meer over onze privacyverklaring

Ik ga akkoordLees meer