Zoekknop
Nederlandse vlagItaliaanse vlag

Een carport opstelling op maat gemaakt

Een carport opstelling op maat gemaakt. U komt thuis na een lange werkdag en wilt uw auto graag op een schaduw plekje parkeren. Dat kan omdat u deze zelf kunt creëren. Ten slotte wilt u de volgende werkdag graag in een koele auto stappen.

Aan de ene kant heeft u gekozen voor schaduwplek voor uw auto en aan de andere kant wordt uw zwembadverwarming volledig automatisch geregeld. De luxe van een carport voorzien van zonne-energie.

De carport is een op maat gebouwde ondersteuning voor de SunDisc collectoren. Het is een simpele en doeltreffende oplossing voor twee doeleinden, namelijk schaduw voor uw auto en baden in de warmte van de gratis luxe van zonne-energie. De carport voorzien van SunDisc collectoren kunt u naar grootte aanpassen al naar gelang uw wensen en het aantal benodigde collectoren. Dit is een van de vele mogelijkheden voor het opstellen van de Sun Disc collector rondom uw woning.

 

Ontwerp van een carport opstelling op maat gemaakt

Een carport opstelling op maat gemaakt is een oplossing die op elke gewenste locatie toe te passen is. De afmeting van de pergola is afhankelijk van het aantal benodigde collectoren. Immers een groter zwembad behoeft en hogere dekkingsgraad. In de meeste gevallen wordt de carport gemaakt van hout. U kunt echter ook gebruik maken van andere materialen. Te denken valt aan bijvoorbeeld een RVS opstelling op maat, gegalvaniseerd staal, een ijzeren frame etc. SunDisc Solar Systems heeft ook voorbeelden gezien van een ijzeren frame met langs de steunpalen druivenranken.

 

Vragen over een opstelling?

Heeft u een soortgelijke vraag over bijvoorbeeld een carport opstelling op maat of bent u op zoek naar een andere oplossing? Stel gerust uw vraag aan een van onze dealers. Zij hebben ruime ervaring met tal van mogelijkheden. Doordat zij luisteren naar uw wensen. Ook kunnen zij u voorzien van een op maat gemaakte offerte.

Daarnaast zijn er een aantal veelgebruikte opstellingen. Deze kunt u bekijken op de pagina opstellingen. Hier kunt u verschillende voorbeelden bekijken. Zoals de collector op een douchezuil, vlonder, pergola, schuin dak, garage, schelpen bed, plat dak, steenkorf of een andere geïntegreerde oplossing voor in uw tuin of rondom uw huis.
Kortom we hopen u hiermee een aantal ideeën rijker gemaakt te hebben.. Veel van deze voorbeelden van opstellingen zijn onder andere ontstaan door vragen en ideeën van de vele SunDisc gebruikers.

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk kunt gebruiken. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Lees meer over onze privacyverklaring

Ik ga akkoordLees meer