NL
Menu

Douchezuil op zonne-energie

De douchzuil op zonne-energie is voorzien van een SunDisc collector en en boiler. Met een SunDisc collector op de bovenkant en een boiler in de zuil is de vraag voor warm douche water gerealiseerd. Dit is een mooie combinatie van twee verschillende technieken: comfortabele warmte in uw zwembad en tevens warm douche water. Dit is een van de vele mogelijkheden voor het opstellen van de Sun Disc collector rondom uw zwembad.

Ontwerp van de douchezuil op zonne-energie

Deze afgebeelde opstelling bestaat uit hoogwaardig roestvrij staal(RVS 316) wat er voor zorgt dat de opstelling langdurig zal blijven bestaan. Bovenop de zuil is een ring geplaatst waar de SunDisc collector op bevestigd is. Deze douchezuil op zonne-energie is weer en wind bestendig, als mede vorst bestendig.

Ontstaan van de douchezuil op zonne-energie

Deze douchezuil is ontworpen op speciaal verzoek van een camping. Zij zochten één oplossing voor twee vraagstukken. Het comfortabel verwarmen van het zwembad en een duurzame vraag naar warm douche water. Sun Disc is samen met hulp van een installatie bureau deze klus aan gegaan. Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in een duurzame RVS opstelling die voor wat betreft het uiterlijk een fraai beeld geeft.

Vragen over een opstelling?

Heeft u een soortgelijke vraag, maar op zoek naar een andere oplossing? Stel gerust uw vraag aan een van onze dealers. Zij hebben ruime ervaring met tal van opstellingsmogelijkheden. Desgewenst luisteren zij naar uw wensen en voorzien zij u van een op maat gemaakte offerte.

Daarnaast zijn er een aantal veelgebruikte opstellingen. Deze kunt u bekijken op de pagina opstellingen. Hier kunt u verschillende voorbeelden bekijken zoals de collector op een pergola, vlonder, carport, schuin dak, garage, schelpen bed, plat dak, steenkorf en een geïntegreerde oplossing voor in uw tuin. Kortom we hopen u hiermee geïnspireerd te hebben.

Neem contact op