Zoekknop
Nederlandse vlagItaliaanse vlag

Pergola opstelling op maat

Een pergola opstelling op maat. Stelt u zich eens voor. Een frisse duik na een lange werkdag. Samen baantjes trekken. De kinderen zien opgaan in spetterend plezier. En dat, allemaal onder de blote hemel. Elke zomer lang. Elke lange zomer.

Een lome luie zomer middag. Aan de ene kant kunt u kiezen voor schaduw en aan de andere kant wordt uw zwembad comfortabel verwarmt. De luxe van een pergola voorzien van zonnewarmte.

De pergola is een op maat gebouwde ondersteuning voor de SunDisc collectoren. Het is een ware eye-catcher in uw tuin. De pergola voorzien van SunDisc collectoren zorgt voor optimale warmte winning voor uw zwembad. Daarnaast biedt het de door u gewenste schaduw. Dit is een van de vele mogelijkheden voor het opstellen van de Sun Disc collector rondom uw zwembad.

 

Ontwerp van de pergola opstelling op maat in combinatie met SunDisc

De pergola is een op maat gemaakte ondersteuning voor de collectoren van SunDisc en geschikt voor willekeurig welke afmeting dan ook. Deze oplossing is op elke gewenste locatie toe te passen. De afmeting van de pergola is afhankelijk van het aantal benodigde collectoren. De pergola en de collectoren bieden u daardoor een fraaie tweeledige oplossing. In de meeste gevallen wordt de pergola gemaakt van hout. U kunt echter ook gebruik maken van andere materialen. Te denken valt aan RVS pergola opstelling op maat, gegalvaniseerd staal, aluminium, een ijzeren frame etc.

 

Vragen over een opstelling?

Heeft u een soortgelijke vraag over bijvoorbeeld een pergola opstelling op maat of bent u opzoek naar een andere oplossing? Stel gerust uw vraag aan een van onze dealers. Zij hebben ruime ervaring met tal van mogelijkheden. Doordat zij luisteren naar uw wensen. Ook kunnen zij u voorzien van een op maat gemaakte offerte.

Daarnaast zijn er een aantal veelgebruikte opstellingen. Deze kunt u bekijken op de pagina opstellingen. Hier kunt u verschillende voorbeelden bekijken. Zoals de collector op een douchezuil, vlonder, carport, schuin dak, garage, schelpen bed, plat dak, steenkorf en een geïntegreerde oplossing voor in uw tuin.
Kortom we hopen u hiermee geïnspireerd te hebben. Veel van deze voorbeelden van opstellingen zijn onder andere ontstaan door vragen van onze gebruikers.

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk kunt gebruiken. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Lees meer over onze privacyverklaring

Ik ga akkoordLees meer