Zoekknop
Nederlandse vlagItaliaanse vlag

Een plat dak of een schuin dak

Een plat dak of een schuin dak als draagoppervlak voor een SunDisc systeem is een oplossing waar door onze gebruikers vaak voor wordt gekozen. Immers als u over een plat dak of een schuin dak beschikt, waarom zou u deze dan niet hiervoor gebruiken. U kunt dit doen zonder heel veel aanpassingen te moeten realiseren. Onze dealers kunnen u hierin adviseren.

Vanaf uw platte of schuine dak wordt uw zwembadverwarming volledig automatisch geregeld. De luxe van een duurzaam dak met zonne-energie. Een veel gestelde vraag is ‘maar waaien ze dan niet van het, in dit geval, platte dak af’? Het antwoord is een simpel ‘neen’. Zie ook onze FAQ lijst op onze website. Door de typerende vorm zal deze zich vaster op het dak drukken en is, mits ze vlak liggen, nog eens extra fixeren niet nodig. Een maximale hellingshoek van 30 graden is haalbaar voor een combinatie met deze manier van zwembadverwarming voor een schuin dak. Als u voor deze mogelijkheid kiest, zult u ze wel moeten fixeren. Uw dealer weet ook hier voldoende oplossingen aan te dragen.

Het is een simpele en doeltreffende oplossing voor twee doeleinden, namelijk ruimte benutten die normaliter toch niet gebruikt wordt. Dit in combinatie met de luxe van baden in een door de zon gratis verwarmd zwembad. Deze oplossing is op elke situatie toepasbaar. Veel van onze gebruikers hebben op het, uiteraard platte of schuine dak, van de technische ruimte plaats gemaakt voor deze manier van zwembad verwarmen.
Dit is een van de vele mogelijkheden voor het opstellen van de Sun Disc collector rondom of op uw woning.

 

Afmeting van het beschikbare dak in combinatie met SunDisc collectoren

Deze oplossing is op elke gewenste locatie toe te passen. De afmeting van platte dak is afhankelijk van het aantal benodigde collectoren. Immers een groter zwembad behoeft en hogere dekkingsgraad. Op onze website kunt u de specifieke kenmerken van de collector vinden. Op de home pagina staat een video die heet ‘benieuwd naar de werking’. Hier kunt u met de aanleg van 3 collectoren, voor in dit geval een zwemvijver, meekijken. Een van onze, in SunDisc gespecialiseerde dealers, laat hier zien waarom u zou kiezen voor deze zo doeltreffende manier van zwembadverwarming.

 

Vragen over een opstelling?

Heeft u een vraag over dit type opstelling op maat of bent u op zoek naar een andere oplossing? Stel gerust uw vraag aan een van onze dealers. Zij hebben ruime ervaring met tal van mogelijkheden. Doordat zij luisteren naar uw wensen. Ook kunnen zij u voorzien van een op maat gemaakte offerte.

Daarnaast zijn er een aantal veelgebruikte opstellingen. Deze kunt u bekijken op de pagina opstellingen. Hier kunt u verschillende voorbeelden bekijken. Zoals de collector op een douchezuil, vlonder, een plat dak of een schuin dak, garage, schelpen bed, plat dak, steenkorf of een andere geïntegreerde oplossing voor in uw tuin, op of rondom uw woning. Kortom we hopen u hiermee een aantal ideeën rijker gemaakt te hebben. Veel van deze voorbeelden van opstellingen zijn onder andere ontstaan door vragen en ideeën van de vele SunDisc gebruikers.

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk kunt gebruiken. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Lees meer over onze privacyverklaring

Ik ga akkoordLees meer