Zoekknop
Nederlandse vlagItaliaanse vlag

Een doordachte opstelling met schelpen

Een doordachte opstelling met schelpen. Deze opstelling is de uitkomst van samen nadenken en praten met een zwembad in Waarland. Vlakbij het zwembad was geen opstelling mogelijk. De technische ruimte en de kleedkamers hadden niet genoeg of beperkt dakoppervlak. Om dit probleem te tackelen is dus gekozen voor deze, toen toch wel, ludieke oplossing. Vlakbij de technische ruimte was een veldje beschikbaar. En met vereende krachten is een duurzame, maatschappelijk verantwoorde oplossing tot stand gekomen.

 

Het schelpenbed is een stabiele ondergrond voor de SunDisc collectoren. Het is een simpele en doeltreffende oplossing voor twee doeleinden. Het onkruid krijgt weinig kans om hinderlijk in de weg te staan. En daarnaast  hebben schelpen de eigenschap om water te absorberen. Daardoor komen de aan- en afvoerleidingen van het systeem nauwelijks in contact met hemelwater. Uiteraard kan de afmeting van het schelpenbed aangepast worden aan het benodigde aantal collectoren. Zo kan optimaal gebruik gemaakt worden van een zwembadverwarming op zonne-energie. Een doordachte opstelling met schelpen is een van de vele mogelijkheden voor het opstellen van de Sun Disc collectoren rondom uw woning of in dit geval een openbaar zwembad.

 

Vragen over een opstelling?

Heeft u een soortgelijke vraag over bijvoorbeeld een schelpenbed of bent u op zoek naar een andere oplossing? Stel gerust uw vraag aan een van onze dealers. Zij hebben ruime ervaring met tal van mogelijkheden. Doordat zij luisteren naar uw wensen.

Daarnaast zijn er een aantal veelgebruikte opstellingen. Deze kunt u bekijken op de pagina opstellingen. Hier kunt u verschillende voorbeelden bekijken. Zoals de collector op een douchezuil, vlonder, pergola, schuin dak, garage, carport, plat dak, steenkorf of een andere geïntegreerde oplossing voor in uw tuin of rondom uw huis.
Kortom we hopen u hiermee een aantal ideeën rijker gemaakt te hebben.. Veel van deze voorbeelden van opstellingen zijn onder andere ontstaan door vragen en ideeën van de vele SunDisc gebruikers.

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk kunt gebruiken. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Lees meer over onze privacyverklaring

Ik ga akkoordLees meer