Zoekknop
Nederlandse vlagItaliaanse vlag

De steenkorf voorzien van een SunDisc collector

De steenkorf voorzien van een SunDisc collector maakt gebruik van het interieur als technische ruimte. U geniet vele jaren van sfeer en stijl in uw tuin met deze steenkorf. De steenkorf kan dienen als stijlvol object in uw tuin en als technische ruimte. In het interieur bevindt zich de technische ruimte met onder andere zwembadpomp, collectorenpomp, SunDisc regeling, enzovoort. Met een Sun Disc collector op de bovenkant en een technische ruimte binnen in, is dit een praktische en ruimte besparende oplossing. Deze combinatie zorgt voor optimale warmte winning voor uw zwembad. Dit is een van de vele mogelijkheden voor het opstellen van de Sun Disc collector naast of bij uw zwembad.

 

Ontwerp van de steenkorf voorzien van een SunDisc collector

Deze afgebeelde opstelling bestaat uit betongaas gevuld met stenen. De steenkorf voorzien van een SunDisc collector maakt gebruik van het interieur als technische ruimte. In het geval van deze situatie is gekozen voor bouwafval van een oude boerderij. De steenkorf is zo ontworpen dat er plaats is voor één SunDisc collector. Deze oplossing is uitermate geschikt voor een klein zwembad. U kunt uw ontwerp gemakkelijk aanpassen als u een groter zwembad heeft met meerdere collectoren. Tot slot is het wel van belang dat u let op de juiste materiaalkeuze, vanwege bescherming van de techniek.

 

Vragen over een opstelling?

Heeft u een soortgelijke vraag, maar op zoek naar een andere oplossing? Stel gerust uw vraag aan een van onze dealers. Zij hebben ruime ervaring met tal van opstellingsmogelijkheden. Desgewenst luisteren zij naar uw wensen en voorzien zij u van een op maat gemaakte offerte.

Daarnaast zijn er een aantal veelgebruikte opstellingen. Deze kunt u bekijken op de pagina opstellingen. Hier kunt u verschillende voorbeelden bekijken zoals de collector op een pergola, vlonder, carport, schuin dak, garage, schelpen bed, plat dak, douchezuil en een geïntegreerde oplossing voor in uw tuin.
Kortom we hopen u hiermee geïnspireerd te hebben. Veel van deze voorbeelden van opstellingen zijn onder andere ontstaan door vragen van onze gebruikers.

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk kunt gebruiken. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Lees meer over onze privacyverklaring

Ik ga akkoordLees meer