Zoekknop
Nederlandse vlagItaliaanse vlag

Parasol opstelling met SunDisc collector

Parasol opstelling met SunDisc collector: de parasol opstelling van hoogwaardige kwaliteit gegalvaniseerd en gepoedercoated staal is voorzien van een SunDisc collector. Deze combinatie zorgt voor een fraaie ‘look’ voor uw zwembad. Met een Sun Disc collector op de bovenkant en de aan- en afvoerleiding weggewerkt in de staander, is dit een mooie combinatie van twee verschillende objecten: comfortabele warmte in uw zwembad en daarnaast schaduw op warme dagen. Dit is een van de vele mogelijkheden voor het opstellen van de Sun Disc collector rondom uw zwembad.

 

Ontwerp van de parasol in combinatie met zonne-energie

Deze afgebeelde opstelling kan van elk willekeurig materiaal gekozen worden. Denk hierbij ook aan de mogelijkheden van RVS of aluminium. De keuze van het materiaal is afhankelijk van de wensen van de gebruiker.. Bovenop de zuil is een ring geplaatst waar de SunDisc collector op bevestigd is. Deze parasolopstelling op zonne-energie is weer en wind bestendig, als ook vorst bestendig.

 

Het ontwerp van de parasol opstelling met SunDisc collector

De parasol opstelling met SunDisc collector is ontworpen op speciaal verzoek van, in dit geval, een openbaar zwembad. De zwemmende gasten zien geen van de 80 andere collectoren, deze zijn gepositioneerd achter de gebouwen van de ingang. Men heeft hier gebruik gemaakt van een braak liggend stuk grond. De stichting zocht naar een manier om te laten zien dat duurzaamheid de oplossing is om dit zwembad voor publiek open te houden. Het comfortabel verwarmen van het zwembad en een duurzame oplossing gaan hier hand in hand. Sun Disc is samen met hulp van een installatie bureau deze klus aan gegaan. Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in een duurzame opstelling die voor wat betreft het uiterlijk een fraai beeld geeft. Vaak zien we deze oplossing ook terug bij particulier baden, de plaatselijke smid kan met behulp van een tekening, in bezit van SunDisc en onze dealers, uw wensen integreren.

 

Vragen over een opstelling?

Heeft u een soortgelijke vraag, maar op zoek naar een andere oplossing? Stel gerust uw vraag aan een van onze dealers. Zij hebben ruime ervaring met tal van opstellingsmogelijkheden. Desgewenst luisteren zij naar uw wensen en voorzien zij u van een op maat gemaakte offerte.

Daarnaast zijn er een aantal veelgebruikte opstellingen. Deze kunt u bekijken op de pagina opstellingen. Hier kunt u verschillende voorbeelden bekijken zoals de collector op een pergola, een douchezuil in combinatie met een boiler, vlonder, carport, schuin dak, garage, schelpen bed, plat dak, steenkorf of een andere, persoonlijk geïntegreerde oplossing voor in uw tuin.
Kortom we hopen u hiermee geïnspireerd te hebben. Veel van deze voorbeelden van opstellingen zijn onder andere ontstaan door vragen van onze gebruikers.

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk kunt gebruiken. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Lees meer over onze privacyverklaring

Ik ga akkoordLees meer