Zoekknop
Nederlandse vlagItaliaanse vlag

Een vrije opstelling in de tuin

Een vrije opstelling in de tuin.

Deze opstelling is de uitkomst van een bezoek bij de eigenaar van een opticien zaak in de buurt van Deventer. De fervent zwemmende partner van de zwembadeigenaar wilde de zonnecollectoren in het zicht van het zwembad. We hebben hier samen met de dealer gekozen voor een schuine opstelling op houtsnippers. Door het geïntegreerde samenspel tussen plantenvakken en zonne-energie is voor hen een mooi beeld gerealiseerd van maatschappelijke en verantwoorde omgang met het milieu.

 

De houtsnippers zijn een stabiele ondergrond voor de SunDisc collectoren. Het is een simpele en doeltreffende oplossing voor twee doeleinden. Het onkruid krijgt weinig kans om hinderlijk in de weg te staan. En daarnaast  geeft het hout een landelijke uitstraling. De aan- en afvoerleidingen konden, geïsoleerd, in de grond weg gewerkt worden en zijn daardoor uit het zicht gebleven. Uiteraard kan de afmeting van zo’n keuze aangepast worden aan het benodigde aantal collectoren. Zo kan optimaal gebruik gemaakt worden van een zwembadverwarming op zonne-energie. Een vrije opstelling in de tuin is een van de vele mogelijkheden voor het opstellen van de Sun Disc collectoren rondom uw woning of in dit geval een openbaar zwembad.

 

Vragen over een opstelling?

Heeft u een soortgelijke vraag over bijvoorbeeld een geïntegreerde oplossing in uw tuin of in de buurt van een openbaar zwembad, of bent u op zoek naar een andere oplossing? Stel gerust uw vraag aan een van onze dealers. Zij hebben ruime ervaring met tal van mogelijkheden. Doordat zij luisteren naar uw wensen.

Daarnaast zijn er een aantal veelgebruikte opstellingen. Deze kunt u bekijken op de pagina opstellingen. Hier kunt u verschillende voorbeelden bekijken. Zoals de collector op een douchezuil, vlonder, pergola, schuin dak, garage, carport, plat dak, steenkorf of een andere geïntegreerde oplossing voor in uw tuin of rondom uw huis.
Kortom we hopen u hiermee een aantal ideeën rijker gemaakt te hebben. Veel van deze voorbeelden van opstellingen zijn onder andere ontstaan door vragen en ideeën van de vele SunDisc gebruikers.

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk kunt gebruiken. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Lees meer over onze privacyverklaring

Ik ga akkoordLees meer