NL
Menu

Zakelijk

De wens van SunDisc is een vitale samenleving. Van jong tot oud. Staat u midden in de maatschappij ga dan mee in het verwezenlijken van deze wens. Dat kan door alle zwembaden in Nederland open te houden. Hoe? Door de exploitatie kosten drastisch te verminderen. Op een duurzame en betaalbare manier met een terug verdientijd van 5 tot 7 jaar.

Wilt u als gemeente of als stichting rechtstreeks inkopen bij SunDisc, dat kan door telefonisch contact op te nemen of het zakelijke formulier in te vullen.

Exclusiviteit

We hebben met dit exclusieve design van de collector gekeken naar de zon, wat ons betreft de leverancier van licht en bron van inspiratie.

Warmte en werking

Een uitgekiend verdeelsysteem zorgt voor het snel, over drie circuits, verspreiden van het er doorheen stromende water, waardoor een snelle afkoeling wordt voorkomen. De watertemperatuur kan hierdoor in het vroege voorjaar met 3 graden Celcius per dag stijgen. En over het gehele zwemseizoen genomen, is het bad gemiddeld zelfs 7 graden Celcius warmer ten opzichte van een onverwarmd zwembad.

Ervaring

Ruim 25 jaar ervaring met de techniek, de aanleg en het advies voor de installatie van het product.

Bevlogenheid

We willen onze kennis graag delen en komen tot een positieve exploitatie van uw zwembad.