Zoekknop
Youtube icoontje Nederlandse vlagItaliaanse vlag

Ervaringen

Zwembad In de Dennen, een prachtig buitenbad gelegen in de bossen van Vorden, is zeer content met de aanleg van een zonnepark met zonnecollectoren van Sun Disc.

Om de grote exploitatie tekorten (door de landelijke tendens; het weg vallen van de subsidies) de baas te kunnen was het noodzakelijk om een zo energie neutraal mogelijk zwembad te creëren.

Omdat het afdekken van het zwembad reeds eerder gerealiseerd was kon door Sun Disc zeer goed berekend worden wat  een gewenste capaciteit aan collectoren was en wat de ideale plek was om het park aan te leggen.

Goede uitleg en duidelijke instructies van Sun Disc begeleide het personeel en vrijwilligers van het zwembad en de installateur bij de aanleg van het park. Ook werd mee gedacht om een stukje visualisatie mee te nemen om voor bezoekers duidelijk te maken wat er achter de schermen gebeurd. (zie foto parasol)

Sun Disc kijkt niet alleen naar de aanleg en het benodigde systeem maar blijft met je mee kijken en rekenen naar een ideale en optimale situatie. Zo kwamen we er in het voorjaar van 2015 achter dat de iets tegenvallende resultaten te maken hadden met een grote lekkage. Dit laatste betekend dat we volgend jaar nog minder stook kosten hebben.

Helemaal naar “nul” gaan we met slecht weer periodes niet halen maar de besparingen die we nu al gehaald hebben zijn we zeer over te spreken!

Timme Koster zwembad In de Dennen

Zwembad “In de Dennen”
Oude zutphenseweg 7
7251 JX Vorden
0575-551203
http://www.zwembad-indedennen.nl
info@zwembad-indedennen.nl
Facebook.com/zwembadindedennen

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk kunt gebruiken. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Lees meer over onze privacyverklaring

Ik ga akkoordLees meer