NL
Menu

Over SunDisc

Bedrijfsprofiel

SunDisc Solar Systems BV is een Nederlandse onderneming die zich al 25 jaar bezighoudt met de ontwikkeling, productie en verkoop van thermische zonnecollectoren voor het verwarmen van openluchtzwembaden.

Een beter milieu in combinatie met de wens naar meer comfort lijkt een tegenstelling. Ons systeem biedt echter een uitstekende mogelijkheid om aan deze wens tegemoet te komen.

Een beter milieu in combinatie met de wens naar meer comfort lijkt een tegenstelling. Ons systeem biedt echter een uitstekende mogelijkheid om aan deze wens tegemoet te komen.

SunDisc Solar Systems BV ziet hierin de uitdaging en heeft zich gespecialiseerd in de ontwikkeling van zonnecollectoren en heeft voor u deze energiebesparing aangewend ter verhoging van uw comfort.

Tegelijkertijd trachten wij een positieve bijdrage te leveren aan het gebruik van duurzame energie.

Door de jaren heen is SunDisc Solar Systems uitgegroeid tot een autoriteit in het op duurzame wijze verwarmen van openluchtzwembaden. SunDisc Solar Systems houdt de ontwikkeling en productie strikt in eigen beheer. Waarom? Omdat wij geen concessies doen aan betrouwbaarheid en duurzaamheid. Daarom wordt net zoveel aandacht besteed aan een simpele sensor, systemen bestaand uit 2 collectoren of projecten met 100 collectoren en meer.

Onze missie

De wens van SunDisc is een vitale samenleving. Van jong tot oud. Staat u midden in de maatschappij ga dan mee in het verwezenlijken van deze wens. Dat kan door alle zwembaden in Nederland open te houden. Hoe? Door de exploitatie kosten drastisch te verminderen. Op een duurzame en betaalbare manier. In de praktijk veelal met een terug verdientijd van 5 tot 7 jaar.

Ervaring

Ruim 25 jaar ervaring met de techniek, de aanleg en het advies voor de installatie van het product.

Bevlogenheid

We willen onze kennis graag delen en komen tot een positieve exploitatie van uw zwembad.