Zoekknop
Nederlandse vlagItaliaanse vlag

Particulier

Met SunDisc Solar Systems gebruikt u pure zonnewarmte om uw bad te verwarmen.

Een frisse duik na een lange werkdag. Samen baantjes trekken. De kinderen zien opgaan in spettend plezier. En dat allemaal onder de blote hemel. Elke zomer lang. Elke lange zomer…

In Europa maakte al menig levensgenieter, van een dergelijke droom werkelijkheid. Met een solar systeem, dat door middel van uniek vormgegeven zonnecollectoren, zorgt voor een verrassend hoog rendement. De watertemperatuur kan hierdoor in het voorjaar met 3 graden Celsius per dag stijgen. Over het gehele zwemseizoen genomen, is het bad gemiddeld zelfs 7 graden Celsius warmer ten opzichte van een onverwarmd zwembad.

 

Het aantal benodigde zonnecollectoren

Het aantal benodigde zonnecollectoren is daarbij afhankelijk van een aantal factoren zoals: de oppervlakte van het te verwarmen buitenbad; de locatie in Europa; het al of niet afdekken van het zwembad in de nachtelijke uren. Met een dekkingspercentage van 30% of 40% van het totale zwembadoppervlakte aan collectoren, kunt u in Nederland de duur van uw zwemseizoen verdubbelen. Een unieke mogelijkheid. Voor uzelf en uw gezin.

Met SunDisc Solar Systems gebruikt u pure zonnewarmte om uw bad te verwarmen. Een schone en duurzame oplossing met een direct besparend effect. Maar vooral heel aangenaam. Elke lange zomer.

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk kunt gebruiken. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Lees meer over onze privacyverklaring

Ik ga akkoordLees meer